20.9 C
Athens

Έσφιξε τα δόντια ο Βεζένκοφ: «Δεν ήμουν πολύ καλά, αλλά έπρεπε να καλύψουμε και το κενό του Σλούκα»

Τι κι αν ταλαιπωρούταν από στομαχικές διαταραχές, ο Σάσα Βεζένκοφ έσφιξε τα δόντια και πάλεψε (και) για τον απόντα Κώστα Σλούκα πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στην Μπολόνια

Ο Ολυμπιακός πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την έδρα της Βίρτους στην Μπολόνια έχοντας σε πολύ μεγάλη βραδιά τους Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Παπανικολάου και φυσικά τον MVP Σακίλ ΜακΚίσικ.

Οι Ερυθρόλευκοι κόντεψαν να χάσουν ξανά το προβάδισμα που είχαν εξασφαλίσει σε 3 περιόδους, αλλά στο τέλος έδειξαν αλύγιστοι και πήραν μία νίκη με χαρακτήρα και μέταλλο μεγάλης ομάδας.

Μπαρτζώκας: Μια από τις σημαντικότερες νίκες στη σεζόν, δεν υπολογίζαμε ότι θα παίξει ο Βεζένκοφ

Πριν από το ματς στην ιταλική πόλη, Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοφ ταλαιπωρήθηκαν από στομαχικές διαταραχές, με τον πρώτο να μένει τελικά εκτός και τον Βούλγαρο αστέρα με δική του πρωτοβουλία να σφίγγει τα δόντια και να αγωνίζεται, παρότι «δεν ήταν πολύ καλά», όπως εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος.

«Δεν ήμουν πολύ καλά σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά μου επέτρεψαν να έρθω και ένιωσα λίγο καλύτερα πριν το παιχνίδι και έπρεπε να καλύψουμε και το κενό του Σλούκα.

Ελέγχαμε το ματς για 3 δεκάλεπτα, ήμασταν στους 10 πόντους και στο τέλος πάλι κάποιοι είπαν από την τηλεόραση »όχι πάλι» και στο τέλος εμφανίσαμε ένα σύμπτωμα να μην μπορούμε να τελειώσουμε το ματς», ήταν τα λόγια του μαχητή, Σάσα Βεζένκοφ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς