20.9 C
Athens

Μπαρτζώκας: Μια από τις σημαντικότερες νίκες στη σεζόν, δεν υπολογίζαμε ότι θα παίξει ο Βεζένκοφ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στον Σάσα Βεζένκοφ που κατέθεσε ψυχή στο παρκέ παρότι ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές και χαρακτήρισε καταπληκτικό τον ΜακΚίσικ και πολύ σπουδαία τη νίκη απέναντι στη Βίρτους

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε ως μια από τις σημαντικότερες νίκες της σεζόν αυτή του Ολυμπιακού απέναντι στη Βίρτους στην Μπολόνια και λόγω της απουσίας του Κώστα Σλούκα αλλά και της εξάντλησης του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο ΜακΚίσικ ήταν καταπληκτικός και εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του για τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίξαμε ένα φανταστικό ματς με ένταση. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν. Είχαμε δύσκολες συνθήκες, μας έλειψε ο Σλούκας που ξέρετε ότι είναι ο βασικός μας δημιουργός, ενώ και ο Βεζένκοφ ήταν άρρωστος. Δεν υπολογίζαμε ότι θα παίξει, έπαιξε όμως και έπαιξε και πολύ. Θεωρώ ότι αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες νίκες μας στη σεζόν.

Έχω απεριόριστο σεβασμό στον κόουτς Σκαριόλο και στη Βίρτους, πάλεψαν μέχρι το τέλος, γύρισαν από το -10 όταν κάναμε πολλά πράγματα λάθος στα τελευταία λεπτά. Αστοχήσαμε σε λέι-απ και σε βολές, δώσαμε τρεις βολές στον Τεόντοσιτς, δώσαμε και γκολ-φάουλ. Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο Σλούκας δεν ήρθε καν στο γήπεδο, έμεινε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο.

Το ίδιο θα έκανε και ο Βεζένκοφ, μέχρι που αποφάσισε, όταν κατάλαβε πως ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση. Ο Σάσα σημαίνει πολλά για εμάς, νικήσαμε χωρίς αυτόν, γύρισε από τον τραυματισμό του χωρίς να είναι σε καλή κατάσταση, όμως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος. Ο ΜακΚίσικ ήταν καταπληκτικός, ο Βεζένκοφ ήταν κουρασμένος στη διάρκεια του αγώνα, ήταν εξαντλημένος, δεν μπορούσε να σκεφτεί λογικά. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς