24.2 C
Athens

Γκουαρδιόλα: Αν παίξουμε με τη Γιουνάιτεντ όπως με τη Σαουθάμπτον, δεν έχουμε καμία ελπίδα

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα με την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στη Σαουθάμπτον, κάνοντας ξεκάθαρο πως αν υπάρξει ίδιο πρόσωπο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για θετικό αποτέλεσμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε εκτός Carabao Cup αφού ηττήθηκε με 2-0 από τη Σαουθάμπτον. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν φανερά απογοητευμένος και προβληματισμένος μετά το τέλος του ματς και θέλησε να ξυπνήσει την ομάδα του με τις δηλώσεις που έκανε.

Αναλυτικά:

Φυσικά αν παίξουμε με αυτόν τον τρόπο δεν έχουμε ελπίδες. Ξέρω σε τι φάση είναι. Πολλά χρόνια ανυπομονούν να μείνουν σε αυτή τη θέση. Ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Ήταν καλύτεροι. Είχαμε μια κακή βραδιά, έπαιξαν καλά. Ξεκινήσαμε άσχημα κι εκείνοι πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση. Θέλω να αξίζουμε τη νίκη και δεν την αξίζαμε. Η Σαουθάμπτον αξίζει να είναι στον ημιτελικό αυτής της διοργάνωσης.

Ήταν μια κακή βραδιά. Δεν πλησιάσαμε αυτό που είμαστε. Τρεις ημέρες μετά την Τσέλσι. Τίποτα να πω. Ήταν καλύτεροι, τους συγχαίρουμε και το δεχόμαστε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς