14.3 C
Athens

Η Σαουθάμπτον πέταξε εκτός League Cup τη Μάντσεστερ Σίτι, πρόκριση στα πέναλτι για τη Νότιγχαμ

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν στο League Cup πέτυχε η Σαουθάμπτον που παρότι στο πρωτάθλημα είναι ουραγός και βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση δίνοντας μάχη για την παραμονή, κατάφερε να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Σίτι και να πάρει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Οι Άγιοι εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες των πρωταθλητών Αγγλίας και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη (2-0). Ο Σέκου Μάρα άνοιξε το σκορ στο 23′ μετά την αμυντική αδράνεια των Πολιτών και στο 28′ με υπέροχο φαλτσαριστό ψιλοκρεμαστό σουτ ο Τζενεπό έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Ορτέγκα και υπέγραψε τη μεγάλη πρόκριση που αναμφίβολα ανεβάζει και την ψυχολογία της ομάδας για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα

Το τελευταίο εισιτήριο για τους «4» σφράγισε η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το 1-1 με τη Γουλβς στο Σίτι Γκράουντ καθώς στα πέναλτι επικράτησε με 4-3. Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με τον Μπολί, οι Λύκοι στο 64′ ισοφάρισαν με τον Χιμένες και στα πέναλτι μίλησε ο Χέντερσον.

Ο Άγγλος κίπερ σταμάτησε τους Νέβες και Χοτζ, με τον Σα να αποκρούει εκείνο του Σάριτζ αλλά να μην αποδεικνύεται αρκετό.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ «4»

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Νιούκαστλ
  • Νότιγχαμ Φόρεστ
  • Σαουθάμπτον
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς