15.7 C
Athens

Έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Σουάσο!

Ο 25χρονος Χιλιανός μπακ βρίσκεται με τη βαλίτσα στο χέρι για τον Πειραιά παρά τις τουρκικές «σειρήνες» για σφήνα της Μπεσίκτας - Οι λεπτομέρειες που μένουν για την οριστικοποίηση του deal και τι γίνεται με Λάτο

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Γκάμπριελ Σουάσο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Χιλιανό μπακ να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και να βρίσκεται με τη βαλίτσα στο χέρι για να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σουάσο από το βράδυ της Τρίτης και πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές για την οριστικοποίηση του deal, που όπως όλα δείχνουν θα στείλει τον Χιλιανό αμυντικό για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Όλα αυτά την ώρα που οι Χιλιανοί έγραφαν μέχρι χθες ότι η Μπεσίκτας μπήκε «σφήνα» για την απόκτησή του, κάτι που όμως δεν ισχύει με τον Σουάσο να έχει εδώ και μέρες ως πρώτη του λύση την ομάδα του Πειραιά.

Σημειώνεται πάντως ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει οριστικά ακόμα το «κεφάλαιο Λάτο», αν και από τη Βαλένθια προκύπτει ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί μέχρι το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του ο Ισπανός μπακ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει από τώρα στον Πειραιά, αλλά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 στις Νυχτερίδες δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια.

Όπως και να’ χει μέσα στην ημέρα (11/1) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με ποιον αριστερό μπακ θα επιλέξει ο Ολυμπιακός για τη συνέχεια της σεζόν, με τον Σουάσο να έχει το μεγάλο προβάδισμα και να έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τους Ερυθρολεύκους.

O Σουάσο, που δεν έχει βγει ποτέ μέχρι σήμερα εκτός της πατρίδας του, μετράει συνολικά 192 συμμετοχές με 9 γκολ και 13 ασίστ στην Κόλο-Κόλο, την οποία αποχαιρέτησε με τον ερχομό του 2023 μετά από 8 χρόνια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς