19.1 C
Athens

Ο Ελ Αραμπί έπιασε τον Τζιοβάνι και κυνηγάει τον Ίλια Ίβιτς στον πίνακα των ξένων σκόρερ

Ξεχωριστό ήταν το τέρμα κόντρα στον Βόλο για τον Ελ Αραμπί καθώς έφτασε τα 61 στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έπιασε τον Τζιοβάνι στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της ομάδας

Τη δική του ιστορία έγραψε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Βόλο, αφού έφτασε τα 61 στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έπιασε στον πίνακα των ξένων σκόρερ τον Τζιοβάνι και βρίσκεται μόλις τρία γκολ πίσω από τον Ίλια Ίβιτς.

Ξεχωριστό ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε στην εύκολη εκτός έδρας επικράτηση των Ερυθρόλευκων με 4-0 και έφτασε με τη φανέλα τους τα 61 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Βόλος – Ολυμπιακός 0-4: Παρέλαση κόσμου και Θρύλου στο Πανθεσσαλικό! (vid)

Με το χθεσινό του γκολ κατάφερε να πιάσει στη λίστα με τους κορυφαίους ξένους σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού τον Τζιοβάνι, ενώ από πάνω του βρίσκεται ο Ίλια Ίβιτς με 64 και ακόμα ψηλότερα ο… άπιαστος Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 127.

Από τα 61 τέρματα που έχει πετύχει συνολικά ο 35χρονος επιθετικός τα 49 τα έχει πετύχει στην κανονική διάρκεια της Super League, ενώ τα 12 στη διαδικασία των playoffs.

Η πρώτη 10άδα με τους κορυφαίους ξένους σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού αποτελείται από τους:

  1. Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς 127 γκολ
  2. Ίλια Ίβιτς 64 γκολ
  3. Τζιοβάνι 61 γκολ
  4. Ελ Αραμπί 61 γκολ
  5. Όλεγκ Προτάσοφ 49 γκολ
  6. Ραφίκ Τζιμπούρ 39 γκολ
  7. Ριβάλντο 36 γκολ
  8. Κέβιν Μιραλάς 36 γκολ
  9. Λάγιος Ντέταρι 35 γκολ
  10. Χούλιο Λοσάντα 31 γκολ
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς