18.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Το πλάνο ενδεκάδας του Μίτσελ για τη νίκη στο κατακόκκινο Πανθεσσαλικό

Ο Ολυμπιακός «φιλοξενείται» στον Βόλο αλλά θα είναι σαν να παίζει στην έδρα του με τη στήριξη περίπου 15.000 οπαδών του - Οι 10 σίγουροι του Μίτσελ για την ενδεκάδα και η πιθανή έκπληξη στην επίθεση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο (8/1, 16:00) σε τυπικά εκτός έδρας αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Super League.

Και λέμε τυπικά καθώς το ερυθρόλευκο «τσουνάμι» από κάθε γωνιά της Ελλάδας αναμένεται να πλημμυρίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα βρίσκονται περισσότεροι από 15.000 οπαδοί των Πειραιωτών για να στηρίξουν από κοντά και με τη φωνή τους την προσπάθεια των παικτών του Μίτσελ για την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά φέτος.

Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ με το μέρος του και θέλει οπωσδήποτε ακόμη ένα εκτός έδρας τρίποντο προκειμένου να επωφεληθεί από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της OPAP Arena ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όποιο κι αν είναι αυτό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που παρέταξε στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό.

Η άμυνα δύσκολα θα αλλάξει με τους Πασχαλάκη στην εστία, Ροντινέι δεξιά, Ρέαμπτσιουκ αριστερά και Ντόη – Σωκράτη στα στόπερ.

Από εκεί και πέρα, σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ στα χαφ, ενώ «παίζεται» μία θέση ανάμεσα σε Μπιέλ και Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Ισπανό πάντως να έχει τον πρώτο λόγο.

Χάμες Ροντρίγκες και Φορτούνης δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα, ενώ ο Μπακαμπού φαίνεται πως θα ξεκινήσει ξανά έναντι του Ελ Αραμπί.

Σέντρα στις 16:00 στον ερυθρόλευκο Βόλο, σε ένα ματς-ορόσημο για τη συνέχεια του Ολυμπιακού μέσα στον απαιτητικό Γενάρη…

Ολυμπιακός: Ιανουάριος, ο μήνας της δυναμικής επιστροφής

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς