20.5 C
Athens

Ράντονιτς: Η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, θα δούμε την αγορά για μεταγραφές

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά το ματς με το Περιστέρι ο Ντέγιαν Ράντονιτς, που στάθηκε στα τελευταία άσχημα λεπτά και τα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε μεταγραφικά ζητήματα.

Οι Πράσινοι γλίτωσαν από το κάζο της χρονιάς, αφού λίγο έλειψαν να χάσουν παιχνίδι στο οποίο μπήκαν στην τελευταία περίοδο με διαφορά 19 πόντων υπέρ τους.

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 72-71: Από του χάρου τα δόντια γλίτωσαν οι Πράσινοι, μοιραίος ο Ντένμον (vid)

Διάθεση δεν υπήρχε από όλες τις πλευρές, αφού πέρα από τον προπονητή της ομάδας που δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο λιγοστός κόσμος – ο οποίος αποτελούταν κυρίως από οικογένειες – που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ αποδοκίμασε στο τέλος του παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Ράντονιτς στις δηλώσεις του χαρακτήρισε πολύ άσχημη την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία λεπτά, ενώ αναφέρθηκε και σε μεταγραφικά θέματα λέγοντας πως θα ελεγχθεί η αγορά και μετά θα γίνουν συζητήσεις.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού: 

«Καλή χρονιά σε όλους. Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ήταν τα πρώτα 30 λεπτά και τα τελευταία 10. Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν καλά αμυντικά και επιθετικά. Πήραμε μεγάλη διαφορά. Τα τελευταία 10 ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Πολλά λάθη. Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάναμε στα τελευταία 10 λεπτά. Κερδίσαμε στο τέλος, αλλά ο τρόπος που ήρθε η νίκη δεν με χαροποιεί. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα, αλλά με την απογοητευτική εικόνα μας στα τελευταία 10 λεπτά ήταν εντελώς διαφορετικό».

Για τα νεκρά διαστήματα: «Στα τελευταία 10 λεπτά είχαμε 9 λάθη. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί κάθε λάθος ήταν εύκολο καλάθι. Έπρεπε να αλλάξουμε το πλάνο. Είναι ξεκάθαρο πως σ Κάποιοι παίκτες έπαιξαν παραπάνω απ’ ότι στο αρχικό πλάνο, όπως ο Ουόλτερς. Έγιναν λάθη στην οργάνωση της επίθεσης, αλλά και αμυντικά εμφανίσαμε προβλήματα».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών: «Ακολουθούμε την αγορά. Θα δούμε τι έχει στην αγορά. Θα συζητήσουμε γι αυτό τις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να κινηθούμε σωστά με τις μεταγραφές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς