15 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Μίτσελ για την ερυθρόλευκη αποστολή στον Βόλο

Αυτές είναι οι τελικές επιλογές του Μίτσελ για την αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο - Οι σταθερές απουσίες στην άμυνα, η επιστροφή του Μαρσέλο και ο Ρέαμπτσιουκ

Με γεμάτο «οπλοστάσιο» θα παραταχθεί στον Βόλο ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1) την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στη θεσσαλική ομάδα (8/1, 16:00) στο κατακόκκινο Πανθεσσαλικό, με τον Μίτσελ να έχει στη διάθεσή του όλα τα βαριά χαρτιά του.

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκες ουρές στον Βόλο για ένα εισιτήριο, αναμένονται περισσότεροι από 11.000 στο Πανθεσσαλικό

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μαρσέλο στην αποστολή και η παρουσία του Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στο στόχαστρο της Μπολόνια.

Εκτός εξακολουθούν να παραμένουν οι Μπα και Σισέ, παρόλο που ο δεύτερος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα. Λόγω τραυματισμού την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν και οι Βρουσάι – Βαλμπουενά.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ισπανού τεχνικού:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς