23.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκες ουρές στον Βόλο για ένα εισιτήριο, αναμένονται περισσότεροι από 11.000 στο Πανθεσσαλικό

Πανδαιμόνιο για ένα εισιτήριο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα δώσουν βροντερό «παρών» το μεσημέρι της Κυριακής στην πόλη της Μαγνησίας για να στηρίξουν από κοντά την ομάδα τους κόντρα στον Βόλο

Χαμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού ενόψει του κυριακάτικου (8/1, 16:00) αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών εξαφανίζουν κατά χιλιάδες τα εισιτήρια τόσο μέσω Πειραιά όσο και μέσω της πόλης της Μαγνησίας, όπου από το πρωί του Σαββάτου εκατοντάδες οπαδοί των Ερυθρολεύκων δημιουργούν το αδιαχώρητο για ένα μαγικό χαρτάκι ώστε να ενισχύσουν με τη φωνή τους από κοντά την ομάδα του Μίτσελ.

Εξαντλούνται τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση στον Βόλο

Το πλήθος του κόσμου που βρέθηκε πολύ πριν από τις 12:00 έξω από το ξενοδοχείο «Volos Palace» απ’ όπου δίνονται τα εισιτήρια, οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο να ξεκινήσουν νωρίτερα τη διάθεση προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Από το Volos Palace η διάθεση θα συνεχιστεί σήμερα Σάββατο μέχρι τις 21:00 και την Κυριακή (8/1) από 09:00 έως 13:30.

Παράλληλα η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει πραγματοποιείται σήμερα (7/1) από 10:00 έως 18:00 από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς