20.9 C
Athens

Δεν προχωρά του Ντόρσεϊ στους Λέικερς, στενεύουν τα περιθώρια για την παραμονή του στο NBA

Αυτά είναι τα νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος το παλεύει για την παραμονή του στο NBA αλλά βρίσκει παντού κλειστές πόρτες

Είναι σαφές ότι παρά τις πολλές μεταγραφικές σειρήνες από την Ευρώπη στο μυαλό του Τάιλερ Ντόρσεϊ, σε αυτή τη φάση, υπάρχει μόνο η εξασφάλιση της παραμονής του στο NBA, καθώς ο Έλληνας ομογενής γνωρίζει καλά ότι ίσως είναι και η τελευταία του ευκαιρία να βρει ένα καλό συμβόλαιο σε ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, ενώ παράλληλα επιθυμεί και την μονιμοποίησή του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μετά το σύντομο πέρασμά του από τους Ντάλας Μάβερικς, όπου δεν κατάφερε να στεριώσει τουλάχιστον στην πρώτη ομάδα, καθώς με τη θυγατρική τους στη G-League έκανε όργια, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού κυνήγησε την δεύτερη ευκαιρία μέσω… Λος Άντζελες.

Εκεί πέρασε από δοκιμαστική προπόνηση με τους Λέικερς υπό το βλέμμα του προπονητή της ομάδας Ντάρβιν Χαμ, όμως αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί τον παίκτη που κέρδισε την πρόσκαιρη θέση στο ρόστερ του οργανισμού.

Πλέον οι Λέικερς δεν έχουν άλλο δεκαήμερο συμβόλαιο και επομένως αυτή τη στιγμή βγαίνουν από το κάδρο για τον πρώην γκαρντ των Μάβερικς και του Ολυμπιακού, ενώ σημειώνεται πως η διαδικασία με τα συγκεκριμένα συμβόλαια στο NBA ολοκληρώνεται λίγο πριν την έναρξη των playoffs.

Όσοι παίκτες καταφέρουν να υπογράψουν δύο συνεχόμενα δεκαήμερα συμβόλαια με μία ομάδα, τότε αυτόματα με το τρίτο δεκαήμερο συμβόλαιο παραμένουν με εγγυημένη συμφωνία στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό κυνηγά και ο Ντόρσεϊ, που πάντως βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν, τον χρόνο να κυλά εις βάρος του και την επιστροφή στην Ευρώπη να φαντάζει ως τη μόνη σίγουρη λύση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς