19.7 C
Athens

Ο Ολυμπιακός προχωρά τις διαπραγματεύσεις με τον Σουάσο, γράφουν στη Χιλή

Σύμφωνα με τους Χιλιανούς ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τον Γκάμπριελ Σουάσο για τη θέση του αριστερού μπακ, τη στιγμή που απομακρύνεται η επιλογή του Λάτο από τη Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιλογή του στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την δύσκολη περίπτωση του Λάτο μάλλον να απομακρύνεται μετά τα όσα δήλωσε την Πέμπτη (5/1) ο Τζενάρο Γκατούζο αναφορικά με το μέλλον του Ισπανού αμυντικού στη Βαλένθια.

Αυτή που έρχεται ως πρώτη πλέον στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο είναι αυτή του Γκάμπριελ Σουάσο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στο μεταγραφικό κάδρο των Πειραιωτών και πλέον κυκλοφορεί ως ελεύθερος στην αγορά μετά την αποδέσμευσή του από την Κόλο-Κόλο.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν τα Μέσα στη Χιλή αλλά και αυτά που αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ο ατζέντης του, ο 25χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να φαντάζει ως πρώτη του επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι Χιλιανοί αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της πλευράς του Σουάσο και των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και τις επόμενες ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις, με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει παράλληλα το βλέμμα του στην αγορά και για άλλες περιπτώσεις, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη και πιο έτοιμη λύση για τη συνέχεια της σεζόν.

O Σουάσο που δεν έχει βγει ποτέ μέχρι σήμερα εκτός της πατρίδας του, μετράει συνολικά 192 συμμετοχές με 9 γκολ και 13 ασίστ στην Κόλο-Κόλο, την οποία αποχαιρέτησε με τον ερχομό του 2023 μετά από 8 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς