20.9 C
Athens

Γκατούζο: Ο Λάτο δεν μου είπε πως θέλει να φύγει, πιστεύω θα τελειώσει τη σεζόν εδώ

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε ξανά με εξαιρετικά λόγια για τον τρόπο που προπονείται και δουλεύει ο Τόνι Λάτο ενώ εξέφρασε την άποψη πως ο Ισπανός θα παραμείνει στη Βαλένθια ως το καλοκαίρι

Το όνομα του Τόνι Λάτο βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ, ειδικά από τη στιγμή που ο Ισπανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν αποδέχθηκε τη χαμηλή πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τη Βαλένθια.

Ο Τζενάρο Γκατούζο που στο Κύπελλο τον χρησιμοποίησε ως δεξιό μπακ, μίλησε ξανά με εξαιρετικά λόγια για τον επαγγελματισμό του και εκφράζοντας την άποψη πως δεν θα αποχωρήσει τον χειμώνα.

«Πιστεύω ότι ο Λάτο θα τελειώσει τη σεζόν εδώ γιατί κανείς δεν έχει έρθει να μου πει ότι θα φύγει, ούτε ο ίδιος μου είπε κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει μαζί μας, έπαιξε με υψηλό επαγγελματισμό και προπονείται πολύ καλά. Μιλάω με τον σύλλογο και λέω την άποψή μου, όμως το κλάμπ κάνει αυτό που θεωρεί σωστά και εγώ πρέπει να σεβαστώ όλες τις αποφάσεις. Δεν είναι ικανοποιημένος με την πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Ο Χεσούς Βάθκεθ (σ.σ. ο τρίτος στην ιεραρχία αριστερός μπακ) δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς στις προπονήσεις γιατί ο Λάτο δουλεύει και ως εσωτερικός χαφ και ως εξτρέμ. Σκέφτομαι ότι ο Βάθκεθ πρέπει να παίξει περισσότερα λεπτά, σκέφτομαι ότι το καλύτερο θα ήταν αν έχει την ευκαιρία να παραχωρηθεί δανεικός όμως αν μείνει εδώ θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να μας δώσει πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς