23.2 C
Athens

Οντουμπάτζο: Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή προκαλούν ερωτηματικά

Με μία συγκεκριμένη φράση σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη ο Μόουζες Οντουμπάτζο, που ανέφερε «κάποιες αποφάσεις του διαιτητή προκαλούν ερωτηματικά».

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης χάρη σε ένα γκολ του Ίνγκασον που σήκωσε συζητήσεις, καθώς οι Κίτρινοι διαμαρτύρονται για φάουλ νωρίτερα του Κουλιεράκη πάνω στον Πίρσμαν.

ΠΑΟΚ – Άρης 1-0: Ξόρκισε την κατάρα ο Δικέφαλος, φωνάζουν οι Κίτρινοι για το γκολ του Ίνγκασον (vid)

Ο Οντουμπάτζο αναφέρθηκε στον διαιτητή με μια συγκεκριμένη φράση, ενώ στάθηκε στο τι δεν πήγε καλά και η ομάδα του έφυγε χωρίς να πάρει κάτι από το ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα αίτια της ήττας του Άρη: «Ξέρουμε όλοι οι παίκτες πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για εμάς, τους φιλάθλους και τον πρόεδρό μας. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Υπήρξαν κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που προκαλούν ερωτηματικά. Δεν είναι δική μου δουλειά να τα κρίνω όμως. Δουλειά μου είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να γυρίσουμε σελίδα μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, αλλά δεν μπήκαμε στον αγώνα όπως θα έπρεπε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά αυτό μας στέρησε κάτι καλύτερο».

Για το γεγονός πως ο Άρης δεν έκανε ευκαιρίες: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει αυτό. Είχαμε κάποια αποτελέσματα που ήταν έκπληξη γενικά στο πρωτάθλημα, όπως η ήττα της ΑΕΚ. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ξεπερνούν τις δυσκολίες και αυτό πρέπει να κάνουμε, έχουμε ματς σε λίγες ημέρες και πρέπει να το κερδίσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς