21.5 C
Athens

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση με Αντερέγκεν και Προβυδάκη για την Κηφισιά

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Κηφισιά, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Αντερέγκεν και Προβυδάκη.

Η Κηφισιά έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Super League 2 (7/7), αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να ενισχυθεί ώστε να κάνει ακόμη πιο βατό τον δρόμο προς τη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε σήμερα (3/1) την απόκτηση του Νικολάς Αντερέγκεν από την Ιεράπετρα, αλλά και τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Προβυδάκη από τη Λαμία.

Η πρωτοπόρος του Νοτίου ομίλου της Super League 2 υποδέχεται αύριο (4/1) τον Ηρόδοτο, στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση μετά τη μικρή διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Προδυδάκη:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Προβυδάκη, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1996.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του Κωνσταντίνου Προβυδάκη έγιναν στα τμήματα υποδομής του Ηροδότου, από τον οποίο παραχωρήθηκε στον Ερμή Ζωνιανών το 2016. Μετά από ένα χρόνο, επέστρεψε στον Ηρόδοτο, στον οποίο έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. Επόμενος σταθμός της καριέρας του υπήρξε ο Εργοτέλης, με τον οποίο είχε 23 συμμετοχές σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Εργοτέλη τού έδωσαν το εισιτήριο για τη Super League 1 και τη Λαμία, το καλοκαίρι του 2020. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια αποτέλεσε σημαίνον στέλεχος της ομάδας της Φθιώτιδας, με την οποία άλλωστε κατέγραψε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Κι η ανακοίνωση για την απόκτηση του Αντερέγκεν:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νικολάς Αντερέγκεν, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.

Γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου 1999, ο ύψους 1μ76 επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουνιόν Σάντα Φε της Αργεντινής. Ο σύλλογος της πατρίδας του, τον παρχώρησε με μορφή δανεισμού κατά σειρά σε Ζυρίχη (Ελβετία) και Αλβαράδο (Αργεντινή), πριν πάρει μεταγραφή για τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Με τον σύλλογο της Κρήτης αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας, με μεγάλη επιτυχία. Συνολικά κατέγραψε 37 συμμετοχές στις δύο διοργανώσεις, μετρώντας 15 γκολ και 4 ασίστ. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είχε 9 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς