16.8 C
Athens

Στήριξη στον Ράντονιτς και υποβάθμιση του Πεδουλάκη: Αυτές είναι οι αποφάσεις του Δ. Γιαννακόπουλου

Τελικά δεν ήταν και τόσο... δραματικές οι εξελίξεις που προανήγγειλε την επομένη της νέας ήττας από τον Ολυμπιακό ο Δ. Γιαννακόπουλος, που στηρίζει απόλυτα τον Ράντονιτς δίνοντάς του επί της ουσίας τον ρόλο του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, «αδειάζοντας» τον Αργύρη Πεδουλάκη

Ο Παναθηναϊκός διανύει για άλλη μία χρονιά κρίση τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο κομμάτι στελέχωσης της ομάδας, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προαναγγέλλει αλλαγές με τη νέα «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό για τη Euroleague, αλλά τελικά να προχωρά σε απλές διαφοροποιήσεις, όπως αυτή της απεμπλοκής του Αργύρη Πεδουλάκη από τον αγωνιστικό σχεδιασμό της πρώτης ομάδας, στηρίζοντας εμπράκτως τον Ντέγιαν Ράντονιτς που συνεχίζει κανονικά στον πάγκο των Πρασίνων.

Παναθηναϊκός: Ο Δ. Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Ράντονιτς, επίκεινται σημαντικές αλλαγές στους Πράσινους

Μπορεί οι οπαδοί του «τριφυλλιού» να βράζουν και να… απειλούν με κλωτσιές τους παίκτες -κι όχι μόνο- αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα στο παρκέ και οι απανωτές ήττες από τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο η απόφαση που πάρθηκε σε αυτή τη φάση είναι να στηριχθεί πλήρως ο Σέρβος προπονητής και να υποβαθμιστεί ο ρόλος του Πεδουλάκη, ο οποίος πλέον θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και την σωστή αξιοποίηση των Ακαδημιών των Πρασίνων.

Μάλιστα, ο πλήρης αγωνιστικός σχεδιασμός (μεταγραφές και αποδεσμεύσεις) περνάει πλέον στα χέρια του Ράντονιτς, που χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Δ. Γιαννακόπουλου έχοντας πλέον τον ρόλο τόσο του προπονητή όσο και του τεχνικού διευθυντή, επί της ουσίας.

Μένει να φανεί πώς θα κυλήσει αυτό το εγχείρημα, σε μία ομάδα που μοιάζει (και) φέτος χαμένη στη μετάφραση κι εκτός στόχων από τον Γενάρη!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς