22.5 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ο Δ. Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Ράντονιτς, επίκεινται σημαντικές αλλαγές στους Πράσινους

Ο Δ. Γιαννακόπουλος προανήγγειλε σημαντικές αλλαγές μετά τη νέα αγωνιστική σφαλιάρα από τον Ολυμπιακό και το πρωί της Τρίτης συναντήθηκε με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, σε ένα πρώτο δείγμα εξελίξεων με φόντο την επόμενη ημέρα της ομάδας

Κατά πάντων στράφηκαν οι εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο «Δ. Τόφαλος» φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα τόσο για τους παίκτες όσο και για την διοίκηση του συλλόγου, μόλις 3 ημέρες μετά την ήττα με 24 πόντους διαφορά στο ΟΑΚΑ από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους, που τρέχει κι ένα ιστορικό σερί 10-0 τα δύο τελευταία χρόνια.

Αρχικά φώναξαν «είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα, παίξτε με τρέλα, παίξτε με ψυχή και όποιος δεν γουστάρει, να πάει να γ@@@θεί» και στη συνέχεια «Αιώνια πιστός, δεν γίνεται αλλιώς, αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός», όσο η ομάδα τους έστηνε πάρτι διά περιπάτου επί του Προμηθέα στην Πάτρα.

«Βαριά του ΠΑΟ η φανέλα, όποιος δεν γουστάρει να πάει να γα….θει»: Βράζουν στην Πάτρα οι οπαδοί των Πρασίνων

Οι εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο τρέχουν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Ντέγιαν Ράντονιτς το πρωί της Τρίτης (3/1) και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο για τη συνέχειά του στη σεζόν.

Μία σεζόν που μοιάζει ήδη χαμένη από Γενάρη και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι αποφάσεις που προανήγγειλε από το περασμένο Σάββατο ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, που σε πρώτη φάση φαίνεται να δίνει μία ακόμη ευκαιρία στον Σέρβο προπονητή, για τον οποίο έλεγε τα καλύτερα μόλις 4 εβδομάδες νωρίτερα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς