12.5 C
Athens

Wikipedia: «Ο Μπρέντεν Σάντερ είναι ένας Αμερικανός πρώην βολεϊμπολίστας…» (pic)

Ο Mythbuster κάνει απολαυστικό ποδαρικό στη νέα χρονιά αποκαλύπτοντας ότι η... «βόμβα μεγατόνων» του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ αναφέρεται ως «πρώην βολεϊμπολίστας» στην αγγλική έκδοση της wikipedia

Ο φετινός Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και δεν θυμίζει σε τίποτε την περυσινή ανταγωνιστική ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οι Πράσινοι βρίσκονται ήδη έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο τέλος του πρώτου γύρου και τέταρτοι στη βαθμολογία κάτω από ΠΑΟΚ και Μίλωνα.

Σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης, ο ΠΑΟ προχώρησε στην απόκτηση ενός παίκτη που είναι γνωστός κυρίως λόγω του… αδερφού του. Από την Πρωτοχρονιά που προέκυψε το θέμα της συμφωνίας, κάποια ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στον Παναθηναϊκό δίνουν αγώνα προκειμένου να εμφανίσουν τον Μπρέντεν Σάντερ ως «βόμβα», ποντάροντας στο ότι δεν είναι πολλοί οι γνώστες του διεθνούς βόλεϊ στην Ελλάδα.

Για το πόσο… βόμβα είναι ο αδερφός του διάσημου Τέιλορ Σάντερ σας ενημέρωσε αναλυτικά ο ΑΘΛΟΣ το πρωί της Τρίτης, παραθέτοντας τα πραγματικά δεδομένα της καριέρας του 27χρονου Αμερικανού. Δεν θα σχολιάσουμε βεβαίως τις αστειότητες περί οικονομικής υπέρβασης, τις οποίες υιοθέτησε ακόμα και ένα σάιτ που εδώ και χρόνια κάνει… αντιποίηση ονόματος και ιδιότητας.

Ζαριά με Μπρέντεν Σάντερ ο Παναθηναϊκός

Ακόμα όμως κι αν κάποιος δεν θέλει για δικούς του λόγους να πιστέψει τα πραγματικά δεδομένα που παρουσίασε το Athlosnews, αρκεί να ρίξει μια ματιά στη wikipedia αναζητώντας το λήμμα Brenden Sander.

Όπως βλέπετε και στο screenshot που παρατίθεται, ο Μπρέντεν Σάντερ αναγράφεται ως «πρώην βολεϊμπολίστας», λεπτομέρεια που δεν πρόσεξαν εκείνοι που έσπευσαν να ενημερώσουν τη σελίδα με την προσθήκη του Παναθηναϊκού ως νέα του ομάδα!

Μπρέντεν Σάντερ wikipedia

Σύμφωνα με τη wikipedia λοιπόν, «ο Μπρέντεν Λι Σάντερ είναι ένας Αμερικανός πρώην βολεϊμπολίστας, πρώην μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και του καταριανού συλλόγου Qatar SC». Ο λόγος που συνέβη το παραπάνω δεν σχετίζεται προφανώς με… κακοήθεια κάποιων αντίπαλων οπαδών, αλλά με το γεγονός πως εδώ και αρκετούς μήνες ο Σάντερ είχε κόψει το βόλεϊ αφιερώνοντας χρόνο στη νέα του σύζυγο και στην παραγωγή διαφόρων βίντεο, διατηρώντας και σχετική ιστοσελίδα επαγγελματικού επιπέδου. Πού να ήξεραν οι συντάκτες της σελίδας ότι στο ξεκίνημα του 2023 θα εμφανιζόταν μια ελληνική ομάδα να του δώσει συμβόλαιο και ότι κάποια ΜΜΕ θα τον παρουσίαζαν και ως… βόμβα;

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

«Ο Θρύλος της Ευρώπης»: Η υπερήφανη ανάρτηση του Ολυμπιακού για τις ιστορικές ευρωπαϊκές προκρίσεις (pic)

Η γεμάτη δόξα και περηφάνια «ματιά» της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις δύο ιστορικές ευρωπαϊκές προκρίσεις για την πρώτη και την U19 ποδοσφαιρική ομάδα του «θρύλου της Ευρώπης»

NBA: Αυτά είναι τα 4+4 ζευγάρια στα playoffs σε Ανατολή και Δύση

Μετά την ολοκλήρωση των Play-In αγώνων με την πρόκριση των Χιτ κατά των Μπουλς και των Πέλικανς κατά των Κινγκς, οριστικοποιήθηκαν τα οκτώ ζευγάρια της Postseason σε Ανατολή και Δύση στο NBA

Μεντιλίμπαρ: Όλα έχουν γίνει πολύ γρήγορα, έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές και ελπίζουμε σε πρόκριση στον τελικό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος της επιτυχίας του, με τον Βάσκο να εξομολογείται πως όλα πηγαίνουν καλά και γίνονται γρήγορα και να ελπίζει σε τελικό όπως έφτασε πέρσι με τη Σεβίλλη