21.2 C
Athens

Πάρντιου: Παραφωνία ο διαιτητής, εξαγριωμένοι μαζί του οι φίλαθλοι

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά έχοντας πολλά παράπονα από τον διαιτητή εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Άλαν Πάρντιου.

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 της ομάδας του Αγρινίου και επέστρεψε στις νίκες, γεγονός που άφησε χαροποιημένο τον Άλαν Πάρντιου.

Ο προπονητής των Κιτρίνων δήλωσε ευχαριστημένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την εικόνα της ομάδας του, ενώ μίλησε για τις διαιτητικές αποφάσεις χαρακτηρίζοντας τον άρχοντα της αναμέτρησης ως παραφωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για να είμαι ειλικρινής η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη από τη νίκη. Οι φίλαθλοι είναι εξαγριωμένοι με τον διαιτητή, νομίζω ότι δεν τα πήγε καλά, ήταν η παραφωνία του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος για την επικράτηση.

Με προβληματίζει το γεγονός ότι είχαμε πολλές καλές φάσεις αλλά βάλαμε μόνο ένα γκολ και αναγκαστήκαμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να προφυλάξουμε το 1-0. Δεν αξίζαμε να περάσουμε ένα αγχωτικό φινάλε. Δεν έχουμε ακόμη εικόνα για τον Πάλμα, ήταν ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω του, είναι πολύτιμος για εμάς και δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα τον χάσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς