24.3 C
Athens

Ο μάνατζερ του Σουάσο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς Χιλιανού αριστερού μπακ επιβεβαίωσε πως υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον 25χρονο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της μεταγραφής

Ο καπνός που… ξεπήδησε από τη Χιλή φαίνεται πως κρύβει μια μεγάλη φωτιά από πίσω αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Γκάμπριελ Σουάσο ο οποίος κάνει λόγο για σημαντική προσφορά του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή του.

Ο Άλαν Σίλμπερμαν υποστήριξε με δηλώσεις του σε Μέσο της Χιλής πως οι Ερυθρόλευκοι αποτελούν μια καλή επιλογή ενώ στο παιχνίδι φέρεται να βρίσκεται και η Γαλατάσαραϊ.

Παράλληλα υποστήριξε πως ο ελεύθερος αριστερός μπακ δεν έβαλε στο τραπέζι τις προτάσεις από ομάδες της Βραζιλίας καθώς θέλει στα 25 του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ενδιαφέρον υπάρχει κι από ιταλικές ομάδες (κατονομάζεται η Σασουόλο) και από ομάδα της Ισπανίας χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Ο Σουάσο μέτρησε τη φετινή σεζόν 35 συμμετοχές με τρία γκολ και πέντε ασίστ ενώ συνολικά με την Κόλο Κόλο μέτρησε 192 αναμετρήσεις με εννέα γκολ και 15 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς