21.5 C
Athens

Οι Χιλιανοί μιλούν για πρόταση και προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Σουάσο

Σύμφωνα με τους Χιλιανούς, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο προκειμένου να αποκτήσουν άμεσα τον αρχηγό της Κόλο Κόλο και διεθνή αριστερό μπακ της εθνικής ομάδας της χώρας του

Η αναζήτηση αριστερού μπακ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό με το όνομα του Τόνι Λάτο να βρίσκεται στο προσκήνιο αλλά να μην είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Οι Χιλιανοί που ασχολούνται διεξοδικά με το ρεπορτάζ της Κόλο Κόλο υποστηρίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Γκάμπριελ Σουάσο έχοντας έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του.

Ο 25χρονος Χιλιανός διεθνής και επί σειρά ετών αρχηγός της Κόλο Κόλο είναι έτοιμος για την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία και σύμφωνα με το alairelibre.cl παρότι τρεις ομάδες από την ευρωπαϊκή ήπειρο τον έχουν προσεγγίσει, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει το μεγάλο προβάδισμα για τον αριστερό μπακ που μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Σουάσο μέτρησε τη φετινή σεζόν 35 συμμετοχές με τρία γκολ και πέντε ασίστ ενώ συνολικά με την Κόλο Κόλο μετρά 192 αναμετρήσεις με εννέα γκολ και 15 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς