21.5 C
Athens

Τα νεότερα για Λάτο: Η «απογοητευτική» πρόταση ανανέωσης της Βαλένθια και η συνομιλία του Γκατούζο μαζί του

Η πόρτα της εξόδου έχει ανοίξει για τον Λάτο στη Βαλένθια σύμφωνα με τους Ισπανούς και παρά την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει ο Γκατούζο για να τον κρατήσει - Τι πρόταση του έγινε και τι ισχύει με Ολυμπιακό

Όλο και πιο περίπλοκη γίνεται η κατάσταση με τον Τόνι Λάτοτον παίκτη που εξετάζει έντονα ο Ολυμπιακός – στη Βαλένθια, καθώς όπως αναφέρει την Τετάρτη (28/12) το ισπανικό COPE, η πρόταση ανανέωσης που έγινε στον 25χρονο αριστερό μπακ ήταν απογοητευτική για τον ποδοσφαιριστή και υπάρχει τεράστια απόκλιση στο ποσό που προσφέρει η Βαλένθια και σε αυτό που ζητά ο ίδιος.

Ο προπονητής της Βαλένθια, Τζενάρο Γκατούζο, έχει άριστη άποψη για τον ποδοσφαιριστή και μια καταπληκτική συνεργασία μαζί του. Ωστόσο, ο Ιταλός πλέον έχει διαθέσιμο τον Χοσέ Γκαγιά ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Χεσούς Βάθκεθ που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής κι έχει τεράστια προοπτική εξέλιξης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, ο Ιταλός κόουτς ήδη διαμήνυσε στον Βάθκεθ πως το καλύτερο για τον ίδιο είναι να δοθεί ένα εξάμηνο δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του (η Χετάφε τον περιμένει), ενώ εξήγησε στον Λάτο πως θα κάνει το παν ώστε η διοίκηση να του καταθέσει μια βελτιωμένη πρόταση ώστε να παραμείνει στον σύλλογο.

Αυτό βέβαια φαντάζει δύσκολο τη συγκεκριμένη στιγμή καθώς η διοίκηση μοιάζει ανένδοτη κι έτσι η πόρτα της εξόδου για τον Ισπανό ανοίγει στο παζάρι του Ιανουαρίου ώστε να μη χαθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή το έχει δείξει ο Ολυμπιακός του Μίτσελ», υπογραμμίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ χωρίς να γίνεται αναφορά στους υπόλοιπους μνηστήρες. Ο 25χρονος τη φετινή σεζόν μετρά 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι ένα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς