21.4 C
Athens

Η αρχηγική ομιλία του Μαρινάκη στα αποδυτήρια του ΟΦΗ: «Ήρθαμε να χαλάσουμε το πάρτι τους» (vid)

Ο ΟΦΗ έπαιξε για περισσότερα από 90 λεπτά (!) με παίκτη λιγότερο και έφτασε λίγα δευτερόλεπτα μακριά από ένα ανεπανάληπτο διπλό, κόντρα στο βρωμερό παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που για άλλη μία φορά φέτος έφερε ως ευνοημένο τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Κρητικό έπος, πράσινο ρεζιλίκι (vid)

Οι Πράσινοι με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο φινάλε έσωσαν έναν βαθμό που δεν άξιζαν και στέρησαν από τους Κρητικούς μία μεγάλη νίκη. Το πάθος των Κρητικών ξεχείλιζε στη Λεωφόρο και ήταν οδηγός της ομάδας του Νταμπράουσκας από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου, εκεί όπου πριν από τη σέντρα ο Νίκος Μαρινάκης με μία αρχηγική ομιλία «πόρωσε» τους συμπαίκτες του για να βγουν και να τα δώσουν όλα, όπως κι έγινε στο 99λεπτο της αναμέτρησης.

«Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παιδιά. Σε δύο ώρες από τώρα θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς.

Αυτοί νομίζουν πως θα κάνουν πάρτι αλλά ήρθαμε να τους το χαλάσουμε εμείς. Να έχουμε πίστη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα τα καταφέρουμε σήμερα. Πάμε ΟΦΗ», ήταν τα λόγια του 29χρνου δεξιού μπακ των Ασπρόμαυρων που έβαλαν στη… θέση του τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς