17.1 C
Athens

Νίκλας: Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας, να παίξουμε πιο ομαδικά

Το 12/12 στην Α1 μπάσκετ Γυναικών θα αναζητήσει την Τετάρτη (28/12) στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Παναθλητικό ο Ολυμπιακός, με τον Θάνο Νίκλα να κάθεται στον πάγκο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάρτινς Ζίμπαρτς θα καλύψει το κενό του Λετονού, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Ο Νίκλας στις δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει ότι μπορεί να παίξει καλύτερα, πιο ομαδικά και να αποδείξει πως έχει αδικήσει τον εαυτό του.

«Προερχόμαστε από μια σκληρή ήττα στο Κύπελλο, με τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε το ένατο παιχνίδι μας αυτό το μήνα και σίγουρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας και μας αξίζει να παίξουμε καλύτερα και πιο ομαδικά. Θέλουμε να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκτός έδρας εναντίον του Παναθλητικού. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και είμαι σίγουρος, ότι θα καταφέρουμε σύντομα να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς