24 C
Athens

Ολυμπιακός μπάσκετ Γυναικών: Με τον Θάνο Νίκλα στον πάγκο κόντρα στον Παναθλητικό

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάρτινς Ζίμπαρτς, Θάνος Νίκλας, θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Παναθλητικό - Προβληματισμός κι αρνητικό κλίμα για τον Λετονό

Ο Θάνος Νίκλας θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (27/12) κόντρα στον Παναθλητικό για τη 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάρτινς Ζίμπαρτς έκανε την προπόνηση της Δευτέρας (26/12) και προετοιμάζει τις αθλήτριες της ομάδας για την αναμέτρηση μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Λετονό προπονητή του Ολυμπιακού δόθηκε υποχρεωτική άδεια κι επικρατεί έντονος προβληματισμός όχι μόνο για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο αλλά και για την εικόνα της ομάδας η οποία τόσο στο πρωτάθλημα (παρά τη νίκη) όσο και στο κύπελλο ήταν πανομοιότυπη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκες παραμένουν χωρίς νίκη στη EuroLeague Γυναικών (0-7) και στο Λιμάνι αναζητούν την καλύτερη λύση ώστε οι πρωταθλήτριες Ελλάδας να διατηρήσουν τα εγχώρια σκήπτρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς