19.1 C
Athens

Οριστικό: Η Λίβερπουλ αποκτά τον Γκάκπο, πώληση-ρεκόρ για την Αϊντχόφεν

Παίκτης της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Κόντι Γκάκπο, καθώς ανήμερα της Boxing Day ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις των Κόκκινων με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού.

Οι σύλλογοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία για τον 23χρονο, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια και ταξιδεύει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του περνώντας από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το συμβόλαιό του.

Ο Ολλανδός επιθετικός ήταν εντυπωσιακός στο Μουντιάλ με τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια με τους Οράνιε και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πρόλαβε κάτω από άκρα μυστικότητα να τον «κλέψει» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μέχρι πρότινος ήταν το φαβορί για την απόκτησή του (έχει ίδιο εκπρόσωπο και με τον προπονητή της, Έρικ Τεν Χαγκ).

Ο 23χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της PSV μετρώντας φέτος 13 γκολ και 17 ασίστ σε σύνολο 24 αγώνων σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ συνολικά με την πρώτη ομάδα μετρά 55 γκολ και 50 ασίστ σε 159 συμμετοχές!

Το ποσό που φέρεται να δίνει η Λίβερπουλ είναι 45.000.000 ευρώ αλλά στην επίσημη ανακοίνωση του ολλανδικού συλλόγου αναφέρεται πως δεν θα γίνει καμιά ανακοίνωση για το ακριβές ποσό. Ωστόσο πρόκειται για «ρεκόρ μεταγραφής στην ιστορία της Αϊντχόφεν», όπως δήλωσε ο Μάρσελ Μπραντς, γενικός διευθυντής της PSV.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς