17.3 C
Athens

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις της Λίβερπουλ με την PSV στα 45 εκατ. για τον Γκάκπο

Την απόλυτη… βόμβα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ετοιμάζεται να ρίξει η Λίβερπουλ καθώς σύμφωνα με το Athletic, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Κόντι Γκάκπο.

Ο Ολλανδός επιθετικός ήταν εντυπωσιακός στο Μουντιάλ με τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια με τους Οράνιε και οι Κόκκινοι ετοιμάζονται να τον… αρπάξουν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μέχρι πρότινος ήταν το φαβορί για την απόκτησή του (έχει ίδιο εκπρόσωπο και με τον προπονητή της, Έρικ Τεν Χαγκ).

Η Λίβερπουλ μπήκε στην κούρσα αναζητώντας επιθετικό αφού ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν έχει πλέον τον ίδιο ρόλο ενώ οι Λουίς Ντίας και Ντιόγκο Ζότα παραμένουν στα πιτς με τραυματισμούς.

Ο 23χρονος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της PSV μετρώντας φέτος 13 γκολ και 17 ασίστ σε σύνολο 24 αγώνων σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ συνολικά με την πρώτη ομάδα μετρά 55 γκολ και 50 ασίστ σε 159 συμμετοχές!

Το ποσό που φέρεται να δίνει η Λίβερπουλ είναι 45.000.000 ευρώ κι εφόσον γίνει αποδεκτή η προσφορά, τότε ο Γκάκπο θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας των πωλήσεων για τον ολλανδικό σύλλογο με τον οποίο διατηρεί συμβόλαιο ως το 2026.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς