21.4 C
Athens

Το εκπληκτικό video της Αργεντινής για το Μουντιάλ και την ευτυχία που μοίρασε ο… Άγιος Λιονέλ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής δημιούργησε ένα εκπληκτικό video συνδυάζοντας Χριστούγεννα, Μουντιάλ και Λιονέλ Μέσι σε ρόλο... Άγιου Βασίλη

Οι πανηγυρισμοί σταδιακά σταματούν έπειτα από αρκετές μέρες στο Μπουένος Άιρες. Οι στιγμές στην πρωτεύουσα της Αργεντινής ήταν μοναδικές μετά την κατάκτηση του 3ου Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρώτου μετά το μακρινό 1986.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε αυτή την ονειρεμένη διαδρομή, ο κορυφαίος παίκτης του τουρνουά στο Κατάρ κι αυτός που έφερε το τρίτο αστέρι.

Η ομοσπονδία της Αργεντινής θέλησε να στείλει ένα ακόμα ποδοσφαιρικό μήνυμα για τα Χριστούγεννα με ένα τρομερό video που δημιούργησε και δημοσίευσε.

Ένα μικρό παιδί τρέχει για να δει το δώρο του Άι Βασίλη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο κι όταν ανοίγει το κουτί, βλέπει το τρόπαιο του Μουντιάλ: «Ευχαριστώ Άγιε Λιονέλ. Το πιο πολύτιμο δώρο είναι ήδη στο σπίτι. Συγχαρητήρια σε όλο τον λαό της Αργεντινής! Χρόνια πολλά σε όλους τους πρωταθλητές κόσμου», αναφέρεται στο μήνυμα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αλμπισελέστε

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς