18.1 C
Athens

«Κάηκε» το Μπουένος Άιρες: Η απίστευτη υποδοχή στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή

Η Αργεντινή γιορτάζει! Η παγκόσμια πρωταθλήτρια έφτασε σήμερα στο Μπουένος Άιρες και αυτό… κάηκε. Απίστευτες σκηνές με τους ποδοσφαιριστές πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο, μικρό διάλειμμα για ξεκούραση και δεύτερος κύκλος πανηγυρισμών σε λίγες ώρες.

Η Αλμπισελέστε είναι πρωταθλήτρια κόσμου για 3η φορά στην ιστορία της, μετά από 36 χρόνια και ένα ολόκληρο έθνος γιορτάζει.

Οι πανηγυρισμοί άρχισαν περίπου 2,5 ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ώρα Αργεντινής (7:25 ώρα Ελλάδας), με το αεροπλάνο να προσγειώνεται στο Μπουένος Άιρες και τον Λιονέλ Μέσι να εμφανίζεται πρώτος με παρέα τον νέο του… κολλητό, το τρόπαιο.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν: Ο Μέσι φτάνει στο Μπουένος Άιρες με το τρόπαιο στα χέρια (vid)

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας μπήκαν στο ανοιχτό πούλμαν όπου ακολούθησαν απίστευτα σκηνικά, με χιλιάδες οπαδούς να προσπαθούν να τους προσεγγίσουν και να πάρουν λίγη από τη λάμψη τους -τη δική τους και του τροπαίου.

Οι ποδοσφαιριστές δεν πίστευαν στα μάτια τους και ζούσαν ευτυχισμένοι αυτές τις απίστευτες στιγμές.

Μετά από ώρα το λεωφορείο κατάφερε να φτάσει στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, με τους παίκτες να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση πριν τον δεύτερο γύρο πανηγυρισμών στην πλατεία Οβελίσκου, που αναμένεται ακόμη πιο… καυτός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς