16.1 C
Athens

Μπαρτζώκας: Κάποιες αποφάσεις με σόκαραν, δεν θέλω να μιλήσω για να μην τιμωρηθώ

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα κανονικότατο χειρουργείο στα τελευταία λεπτά του ματς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για σοκαριστικές αποφάσεις, αποφεύγοντας περαιτέρω αναφορές στη διαιτησία για να μην τιμωρηθεί

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εστιάζει σε κάποιες περίεργες αποφάσεις της διαιτησίας που έκριναν το αποτέλεσμα στην τέταρτη περίοδο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλησε να μιλήσει συγκεκριμένα γιατί γνωρίζει πως θα τιμωρηθεί ενώ εξήγησε τι σχεδιάστηκε στο τελευταίο τάιμ άουτ που έφερε το άστοχο τρίποντο του Σλούκα.

«Συγχαρητήρια τον Ερυθρό Αστέρα για την νίκη του. Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, αλλά και πολύ περίεργος. Είχαμε 26 ασίστ, δέκα κλεψίματα και μόλις επτά λάθη. Εκείνοι είχαν 16 λάθη. Και χάσαμε. Οπότε είναι περίεργο, αλλά τέλος πάντων. Εμείς θα αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι.

Έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο αμυντικά. Για άλλα πράγματα δεν θέλω να μιλήσω, γιατί δεν θέλω να τιμωρηθώ. Όσον αφορά την τελευταία επίθεση, παίξαμε ένα συγκεκριμένο play, σε αυτή την επίθεση είχαμε χειριστή τον Σλούκα, στο σκριν στη μπάλα τον Μπλακ και στο μπακ σκριν τον Βεζένκοφ, με δύο σουτέρ στις γωνίες, τον Λαρεντζάκη και τον Παπανικολάου. Πήραμε ένα pull up με τον Σλούκα, αν το είχαμε βάλει θα είχαμε κερδίσει. Τα σουτ που μπαίνουν ή δεν μπαίνουν, είναι μέρος του παιχνιδιού», υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου κι ενώ νωρίτερα στο flash interview τόνισε ότι: «Επιτρέψαμε 90 πόντους σε μια ομάδα μέσα στο γήπεδο μας. Είναι δύσκολο να κερδίσει κάποια ομάδα έτσι, αλλά υπήρξαν κάποιες αποφάσεις που πραγματικά με σόκαραν»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς