21.4 C
Athens

Ελ Αραμπί: Εξεπλάγην στο 2-2, χάσαμε δύο βαθμούς που αξίζαμε

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δήλωσε στη NOVA πως από τον Ολυμπιακό έλειπε η αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2) και η ομάδα του πέταξε βαθμούς που άξιζε. Ο Μαροκινός υποστήριξε πως εξεπλάγη από το αποτέλεσμα ειδικά με την εικόνα των Ερυθρολεύκων στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Ο προπονητής στο ημίχρονο μας είπε μα μην αλλάξουμε κάτι. Κάναμε καλό πρώτο μέρος, προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν δυνατοί. Στο δεύτερο μέρος μας έλειπε η αποφασιστικότητα, να είμαστε πιο δυναμικοί. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, εξεπλάγην στο 2-2. Δεν το περίμενα εκείνη την στιγμή, δεν είδα το κίνδυνο να έρχεται, αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο και χάσαμε δύο βαθμούς που αξίζαμε».

Για το γεγονός πως είναι πρώτος σε ασίστ και τι βλέπει για τη συνέχεια: «Αυτός είναι ο ρόλος μου, αν δεν σκοράρω να δημιουργώ. Αυτό έτυχε να κάνω σήμερα. Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει. Μένουν πολλά παιχνίδια μπροστά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να το αλλάξουμε, να συνεχίσουμε δίνοντάς το άλλο».

Για το Μαρόκο: «Θα ήθελα πάρα πολύ να βρίσκομαι εκεί. Είμαι περήφανος, ήταν ιστορική στιγμή για το Μαρόκο. Περήφανος που έχω αποτελέσει μέρος αυτής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς