21 C
Athens

Μίτσελ: Τέλειο πρώτο ημίχρονο ο Φορτούνης, χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος

Ο Ισπανός προπονητής έσταξε μέλι για τη σπουδαία εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη και υποστήριξε πως η ομάδα του πλήρωσε τις συνέπειες για την απώλεια του ελέγχου του αγώνα στο δεύτερο μέρος

Ο Ολυμπιακός πέταξε στα σκουπίδια το προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος στα Γιάννενα (από 0-2, 2-2), με τον Μίτσελ να υποστηρίζει πως στο δεύτερο μέρος χάθηκε ο έλεγχος και η εικόνα ήταν πλήρως διαφορετική με αποτέλεσμα η ομάδα του να υποστεί τις συνέπειες.

Παράλληλα, στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη που σκόραρε δύο γκολ και μάλιστα για πρώτη φορά στο ίδιο ματς μετά από 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι παρά τις διακοπές, είχαμε έναν πολύ καλό ρυθμό, γενικότερα κυριαρχήσαμε και καταφέραμε να προηγηθούμε, κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος παρότι μέσα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο συζητήσαμε για το πώς δεν έπρεπε να αλλάξουμε κάτι και ότι έπρεπε να παίξουμε με πίεση ψηλά δεν το κάναμε αυτό, κάναμε ακριβώς το αντίθετο. Κάναμε ένα κακό δεύτερο μέρος και για αυτό ήρθαν αυτές οι συνέπειες».

Για την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη: «Ο Κώστας Φορτούνης παίζει καλά τελευταία και για αυτό το λόγο ήρθαν και τα δύο γκολ σήμερα, αυτή είναι η συνέπεια της καλής του απόδοσης τον τελευταίο καιρό. Στο πρώτο μέρος όλοι οι παίκτες στάθηκαν πάρα πολύ καλά και είχαμε τον έλεγχο της κυκλοφορίας, της κατοχής αλλά και γενικότερα του ρυθμού.

Στο δεύτερο μέρος όμως αυτό χάθηκε, αφήσαμε πάρα πολλά περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει αντεπιθέσεις. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα μας άφησε να μας ξεφύγει ο έλεγχος του ρυθμού και εκεί ήρθαν τα δύο γκολ που δεχτήκαμε. Ο Φορτούνης πραγματικά έκανε ένα τέλειο πρώτο μέρος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς