20.8 C
Athens

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-0: (Χ)αμένοι και οι δυο

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και το έδειξαν μέσα στο χορτάρι, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο 0-0 στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο κύπελλο.

Η ομάδα του Βόλου από τη μία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία του Άρη στη Λιβαδειά και να πάρει μια απόσταση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Αστέρας έχασε ακόμη μία ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στα Play off.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι δύο ομάδες δεν φάνηκαν επηρεασμένες από την αγωνιστική αποχή και μπήκαν με ενέργεια στο γήπεδο. Αυτό βοήθησε τον ρυθμό του παιχνιδιού και το θέαμα, αν και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και από τις δύο πλευρές δεν ήταν και οι μεγαλύτερες.

Πρώτη απειλή στο ματς ήταν από πλευρά των γηπεδούχων, όταν στο 15′ ο Σίτο βρέθηκε έξω από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά του Βόλου να απειλήσει, με την κεφαλιά του Νοκέρ να περνάει άουτ.

Το σουτ του Τασουλή στο 23′ δεν ανησύχησε το Κλέιμαν, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Ντέλετιτς από πλευρά Βόλου δεν άγχωσε τον Παπαδόπουλο.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός έπεφτε και πέρα από μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νοκέρ που μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλους, δεν υπήρχε κάτι άλλο το αξιοσημείωτο στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν τόσο γρήγορος – τουλάχιστον μέχρι το 70′ – αλλά η κάθε ομάδα είχε τα δικά της κομμάτια στο παιχνίδι και απείλησε αρκετά για το γκολ της νίκης.

Πρώτη μεγάλη φάση ήταν για τους φιλοξενούμενους και πάλι με τον Νοκέρ που ήταν ο πιο κινητικός παίκτης της ομάδας. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός υποδέχθηκε την μπάλα από δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά είδε τον Παπαδόπουλο να έχει απάντηση και πάλι στο διαγώνιο σουτ του.

Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 55′ για την ομάδα της Τρίπολης, όταν ο Μπαρτόλο δέχθηκε την κάθετη πάσα, απέφυγε το μαρκάρισμα του Ουές ο οποίος έπεσε στο έδαφος, αλλά ο Κλέιμαν έκανε σωτήρια επέμβαση στο πλασέ του για να κρατήσει το «0».

Όσο περνούσε η ώρα, οι δύο ομάδες έδειχναν πως δεν αρκούνται στον βαθμό της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους πάντως να φαίνεται πως το θέλουν λίγο παραπάνω.

Στο 70ο λεπτό ο Τιλίκα έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή, ενώ 6 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς νωρίτερα ο Μπαρτόλο που του γύρισε την μπάλα ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 80′ ο Ιγκλέσιας βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, αλλά το πλασαριστό σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Μέχρι το τέλος οι δύο ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν τρόπο για να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια άλλη φάση και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87′ Μπερτόγλιο), Σίτο (65′ Γκαρντάβσκι), Κρέσπι (65′ Μπαράλες), Μπενίτο.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67′ Πίρινεν), Μπαριέντος, Μεθκίδα (79′ Ματίγια), Ντέλετιτς, Νοκιέρ (72′ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς