21 C
Athens

Βέλιτς: Αντί το παιχνίδι να γίνει 2-0 έγινε 1-1, θέλουμε λίγο παραπάνω τύχη

Στην τύχη που δεν έχει η ομάδα του στάθηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη και ο προπονητής της ομάδας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Δούμτσιου, όπου σύμφωνα με τον ίδιο το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε γίνει 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Μεγάλος αντίπαλος ο Άρης, και στα δύο παιχνίδια προηγηθήκαμε, ελέγχαμε σήμερα το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρία για το 2-0 με τον Δούμτσιο αλλά θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε σκοράρει. Δεχθήκαμε γκολ από φάουλ σε δύσκολες θέσεις, θέλουμε λίγη παραπάνω τύχη, αντί να γίνει 2-0 έγινε 1-1 από ανύποπτη φάση.

Από εκεί και πέρα είναι φυσιολογικό για ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της να υπάρχει άγχος. Στο τέλος ο Άρης ισοφάρισε και είχε 1-2 περιπτώσεις που θα μπορούσε να σκοράρει, ήμασταν τυχεροί σε αυτές της φάσεις, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια στα δύο παιχνίδια, κυρίως για το σημερινό.

Αφού δεν κερδίσαμε το παιχνίδι ενώ μπορούσαμε, πρέπει να αποδεχθούμε την ισοπαλία και βάση όλων των προηγούμενων που ανέφερα θεωρώ ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το αν γίνουν μεταγραφές στην χειμερινή περίοδο: «Η συνέχεια είναι δύσκολη, για μένα λείπουν μόνο αυτοί που βρίσκονται στην ομάδα, έχουμε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που δεν έχω κανένα παράπονο, τους στηρίζουμε. Θα γίνουν κινήσεις τον Γενάρη που κρίνονται απαραίτητες, ελπίζω να τα καταφέρουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς