18.1 C
Athens

Φιέστα στο Μπουένος Άιρες: Οι παίκτες της Αργεντινής φυγαδεύτηκαν με ελικόπτερα για λόγους ασφαλείας! (vid)

Δεν ξανάγινε: Περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι σχημάτισαν ένα ανθρώπινο τσουνάμι σε κεντρικούς δρόμους του Μπουένος Άιρες, με τις αστυνομικές αρχές να φυγαδεύουν εν τέλει τους παίκτες της Αλμπισελέστε για λόγους ασφαλείας - Δείτε εικόνες, video και σκηνικά που θα μείνουν στην ιστορία

Δεν υπάρχουν οι εικόνες που έρχονται από το Μπουένος Άιρες και την παρέλαση των πρωταθλητών κόσμου με μπροστάρη τον Λίο Μέσι!

Απίστευτο κι όμως… αργεντίνικο: Οι παίκτες της Αλμπισελέστε επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο λόγω κοσμοσυρροής!

Μία πρωτόγνωρη κοσμοσυρροή σχεδόν 4 εκατομμυρίων υποστηρικτών της εθνικής Αργεντινής εμποδίζει μέχρι και την ομαλή πραγματοποίηση της φιέστας στην πρωτεύουσα των πρωταθλητών, κάτι που ανάγκασε τον Μέσι και την παρέα του να επιβιβαστούν σε ελικόπτερο (!) για να συνεχιστεί για λίγο η παρέλαση!

Στην ουσία, αυτή η απόφαση της αστυνομίας ήρθε μετά από αρκετές απόπειρες φιλάθλων να επιβιβαστούν με κάθε τρόπο στο πούλμαν των νικητών, με κάποιους εξ’ αυτών να πηδούν ακόμα και από γέφυρες για να το πετύχουν κι άλλους να τραυματίζονται σοβαρά.

Η αρκετή ζέστη σε συνδυασμό με τη πρωτόγνωρη κοσμοσυρροή έφερε την αποστολή της Αλμπισελέστε μακριά από το μαζεμένο πλήθος περίπου 3 ώρες μετά την εκκίνηση της παρέλασης. Πλέον, άπαντες από την αποστολή των Αργεντινών βρίσκονται σε προπονητικά κέντρα λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, όπου λογικά θα παραμείνουν για λόγους ασφαλείας μέχρι να αραιώσει το πλήθος στον κεντρικό Οβελίσκο.

Όπως όλα δείχνουν, η παρέλαση θα ολοκληρωθεί πρόωρα, με εικόνες και σκηνικά που θα μείνουν στην ιστορία.

Από τη μία ο Μέσι που δεν άφηνε στιγμή από την αγκαλιά του το τρόπαιο του Μουντιάλ, από την άλλη ο Σκαλόνι που τρελάθηκε και πανηγύριζε χωρίς μπλούζα αλλά και οι απίστευτες εκφάνσεις λατρείας από τους εκατομμύρια Αργεντινούς που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του Μπουένος Άιρες για χάρη του Παγκόσμιου Μέσι και της παρέας του!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ VIDEOS

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς