21.6 C
Athens

Ο Μπενζεμά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εθνική Γαλλίας

Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική Γαλλίας ανήμερα των 35ων γενεθλίων του - Ποιοι οι λόγοι που φαίνεται να τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Μόλις μία ημέρα μετά τον χαμένο τελικό της Γαλλίας από την Αργεντινή, ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εθνική του ομάδα.

Απανωτά τα χτυπήματα στους Τρικολόρ. Μόλις μία ημέρα μετά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου, οι Γάλλοι έχουν ακόμη έναν λόγο να στεναχωριούνται καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα.

Ο κάτοχος της χρυσής μπάλας έμεινε εκτός της διοργάνωσης λίγο πριν την έναρξη της καθώς ταλαιπωρούταν από τραυματισμό, αλλά φαίνεται πως ανάρρωσε σύντομα.

Αυτό που ράγισε το γυαλί ανάμεσα στον 35χρονο επιθετικό – ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του ανήμερα των γενεθλίων του – και την γαλλική ομοσπονδία, ήταν η διαχείριση που έγινε προς το πρόσωπο του καθώς ενώ φαίνεται να είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό, δεν στηρίχθηκε και του ζητήθηκε μόνο να επιστρέψει για τον τελικό.

Ο Μπενζεμά αρνήθηκε την πρόταση και σήμερα (19/12) με ένα λιτό μήνυμα του στα social media ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα έπειτα από 97 εμφανίσεις με το εθνόσημο από το 2007. Συνολικά σημείωσε 97 γκολ.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Έκανα την προσπάθεια και τα λάθη που χρειάστηκαν για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα και είμαι περήφανος για αυτό! Έχω γράψει την ιστορία μου και η δική μας τελειώνει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς