19.1 C
Athens

Αργεντινή: Η φιέστα για την κατάκτηση του Μουντιάλ ξεκίνησε από τους δρόμους της Ντόχα με ανοιχτό πούλμαν

Ο ήλιος της Αργεντινής επιτέλους χαμογέλασε και μαζί του ένας ολόκληρος λαός που ζει για το ποδόσφαιρο: η Αλμπισελέστε του Λίο Μέσι είναι στην κορυφή του κόσμου και η παρέλαση των παγκόσμιων πρωταθλητών ξεκίνησε από την Ντόχα με τελικό προορισμό το Μπουένος Άιρες, που θυμίζει μεθυσμένη πολιτεία

Η Αργεντινή του Λίο Μέσι στην κορυφή του κόσμου! Το λέμε και τώρα που ξημέρωσε για να καταλάβουμε ότι είναι αλήθεια και όχι όνειρο για την ομαδάρα του Σκαλόνι και του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής του ποδοσφαίρου και ίσως και όλων των εποχών.

Η Αλμπισελέστε γιορτάζει, το Κατάρ και οι δρόμοι της Ντόχα έχουν «βαφτεί» γαλάζιοι και πριν την παρέλαση των παγκόσμιων πρωταθλητών στο Μπουένος Άιρες, προηγήθηκε αυτή στην πρωτεύουσα της διοργανώτριας χώρας του Μουντιάλ 2022 σε ανοιχτό πούλμαν και με την αποστολή της Αργεντινής σε… παροξυσμό, μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν εκεί.

Αργεντινή – Γαλλία 3-3 (4-2 πεν.): Ο Μέσι στον θρόνο του σε έναν επικό τελικό!

Μαγικές στιγμές, για τις οποίες θα μιλάμε μέχρι και στα εγγόνια μας, μετά τον τελικό των τελικών στο «Λουσαίλ» κόντρα στη Γαλλία του τρομερού Εμπαπέ.

Το χαμόγελο του Μέσι που δεν «σβήνεται» και είναι πιο πλατύ από ποτέ, η απίστευτη ενέργεια όλων των υπολοίπων που έγιναν ξανά παιδιά και η «έκρηξη» χαράς ενός λαού που ζει για το ποδόσφαιρο. Τι πιο ωραίο απ’ αυτό…

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς