17.8 C
Athens

Μέσι: Δεν αποσύρομαι ακόμα από την Εθνική, ήθελα αυτό το τρόπαιο σε όλη μου τη ζωή

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ και MVP του Μουντιάλ αποκάλυψε πως δεν αποσύρεται από την Εθνική, ενώ δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει πόσο πολύ ήθελε να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο που του έλειπε, αναδείχθηκε MVP του τουρνουά και δήλωσε ενθουσιασμένος που πέτυχε κάτι που ονειρευόταν από μικρός.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίσει κι άλλο στην Εθνική προκειμένου να το απολαύσει ως παγκόσμιος πρωταθλητής και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί ακόμα!

«Είναι απίστευτο, είναι το πιο όμορφο τρόπαιο που υπάρχει, το ήθελα πάρα πολύ. Ο Θεός θα μου το έδινε, είχα ένα συναίσθημα ότι θα συμβεί παρότι υποφέραμε πολύ για να το κατακτήσουμε. Προφανώς ήθελα να κλείσω την καριέρα μου με αυτό, δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο. Ευχαριστώ τον Θεό που μου τα έδωσε όλα. Κλείνοντας σχεδόν την καριέρα μου έτσι είναι εντυπωσιακό. Αγαπώ το ποδόσφαιρο κι αυτό που κάνω. Απολαμβάνω να είμαι στην εθνική ομάδα και θέλω να συνεχίσω να το ζω για μερικά ακόμα παιχνίδια ως παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι το μικρό όνειρο του καθένα, ήμουν τυχερός που πέτυχα τα πάντα και μου έλειπε αυτό εδώ», ανέφερε πριν φιλήσει το τρόπαιο και το αφιερώσει στον λαό της χώρας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς