16.4 C
Athens

Γιορίς: Δεν τα παρατήσαμε, είναι σκληρό να χάνεις με αυτόν τον τρόπο

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη του ο Ουγκό Γιορίς μετά τον χαμένο τελικό. Η Γαλλία δεν κατάφερε να κάνει το back to back, καθώς λύγισε στη διαδικασία των πέναλτι και έχασε το τρόπαιο από την Αργεντινή.

Πριν από αυτό βέβαια, έδωσε τα πάντα και κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 και το 3-2, κάτι που αποδείχθηκε όμως πως δεν ήταν αρκετό.

Μετά το τέλος του ματς, ο τερματοφύλακας των Τρικολόρ στάθηκε στο γεγονός αυτό, αλλά παράλληλα δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η μόνη λύπη που μπορούμε να έχουμε είναι ότι χάσαμε εντελώς ένα ημίχρονο. Δεν τα παρατήσαμε. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε στα πέναλτι. Είναι πάντα σκληρό όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας μεγάλου ανταγωνισμού.

Θα μπορούσαμε να τα είχαμε παρατήσει μετά το 2-0, αλλά εμείς δεν το βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε να πιστεύουμε στην ανατροπή. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Αυτή η ευκαιρία στο 120΄ θα μπορούσε να είχε βάλει εμάς μπροστά στο σκορ με 4-3.

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους Αργεντινούς που έπαιξαν ένα σπουδαίο τουρνουά και έναν μεγάλο τελικό. Δεν είναι η ώρα να βρούμε τι έφταιξε. Είναι μια οδυνηρή βραδιά για όλους τους παίκτες, το προσωπικό, τους φιλάθλους μας. Ακόμα κι αν έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα. Υπάρχει ο πόνος της ήττας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς