17.7 C
Athens

ΘΥΡΑ 7: «Ο Ολυμπιακός είναι ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού πόλο και το φαινόμενο του ελληνικού αθλητισμού»

Αποθεωτική ανακοίνωση του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα «ΘΥΡΑ 7» για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα στο πόλο γυναικών, τον Ολυμπιακό, που από το βράδυ του Σαββάτου έχει πλέον 7 ευρωπαϊκά αστέρια στη συλλογή του μετά και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στον ελληνικό «εμφύλιο» επί του Εθνικού.

Ολυμπιακός: Οι υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης γιόρτασαν το Σούπερ Καπ στον Οικονομόπουλο (pics)

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ με κυρίαρχη δύναμη τον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, είναι το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του ελληνικού αθλητισμού, το ΚΑΜΑΡΙ και η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ της Ελλάδας!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Θύρας 7.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ του ευρωπαϊκού πόλο!

Τα κορίτσια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ ταυτόχρονα σαρώνουν όλους τους τίτλους στην Ελλάδα!

Ο 13ος ευρωπαϊκός τίτλος του ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (7ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του γυναικείου τμήματος πόλο) και 16ος ευρωπαϊκός στην τρισένδοξη ιστορία του συλλόγου!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ με κυρίαρχη δύναμη τον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, είναι το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ του ελληνικού αθλητισμού, το ΚΑΜΑΡΙ και η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ της Ελλάδας!

Η καθημερινότητα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εδώ και δεκαετίες περιλαμβάνει, νίκες, προκρίσεις, κατακτήσεις τροπαίων απ’ όλα τα τμήματα του δαφνοστεφανωμένου εφήβου!
ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ που οι αντίπαλοι μας χρειάζονται μια ζωή για να τις ζήσουν.. και αν τις ζήσουν!

Όλες αυτές οι μοναδικές επιτυχίες, έχουν επιτευχθεί χωρίς Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ να έχει σε κανένα τμήμα, ούτε μια ιδιόκτητη εγκατάσταση, ενώ ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις με όλους τους τρόπους, ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΩΡΑ στους αντιπάλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς