20.7 C
Athens

VIDEO: Η στιγμή της απονομής του τροπαίου στον Ολυμπιακό, που χτίζει τη δική του Ατλαντίδα στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε σε μία ακόμη ευρωπαϊκή κορυφή και πλέον οι κούπες δεν... χωράνε στο Παπαστράτειο: Η Ατλαντίδα που έχει χτιστεί στον Πειραιά από την ομάδα γυναικών δεν έχει προηγούμενο και γράφει τη δική της ιστορία με χρυσά γράμματα

Η Ατλαντίδα είναι ένα μυθικό νησί που πρωτακούστηκε στην εποχή του Πλάτωνα και έφερνε όλα τα πλάσματα του νερού σε ένα μαγικό μέρος, που όμως ποτέ δεν υπήρξε.

Ολυμπιακός – Εθνικός 11-4: Οι Ερυθρόλευκες γοργόνες έραψαν το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι!

Στον Πειραιά, αυτή η Ατλαντίδα υπάρχει και τα τελευταία χρόνια μαζί με νερό γεμίζει και τρόπαια. Δεκάδες τρόπαια για τα τμήματα πόλο του συλλόγου, με την ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού να έχει την τιμητική της.

Η τελευταία προσθήκη ήταν του 7ου ευρωπαϊκού αστεριού, με την κατάκτηση του τρίτου Σούπερ Καπ της Ιστορίας του θεσμού κόντρα στον αξιόμαχο Εθνικό, που ήταν ο Κυπελλούχος Ευρώπης. Όλα Ερυθρόλευκα, όλα μαγικά, όλα μάγκικα και Πειραιώτικα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ MEGA ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ανέβηκαν σε μία ακόμη ευρωπαϊκή κορυφή, αυτή τη φορά με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς στο «τιμόνι», συνεχίζοντας την τρομερή παράδοση των τελευταίων ετών.

Δίχως αμφιβολία, μπορούμε να πούμε ότι οι κούπες είναι πλέον η αγαπημένη συνήθεια αυτής της ομάδας. Κι αν είναι να συνεχίσουν έτσι, ας ελπίσουμε ότι αυτή η μαγική «Ατλαντίδα» στα βάθη του Πειραιά, δεν θα ανακαλυφθεί ποτέ…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς