23.3 C
Athens

Ολυμπιακός – Εθνικός 11-4: Οι Ερυθρόλευκες γοργόνες έραψαν το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι!

Ποιος να συγκριθεί μαζί του; Ο παντοδύναμος Ολυμπιακός πανηγυρίζει τον έβδομο ευρωπαϊκό του τίτλο στο πόλο γυναικών επικρατώντας στον ελληνικό «εμφύλιο» του Σούπερ Καπ επί του Εθνικού με 11-4 μέσα σε αποθέωση

Ασταμάτητος, ανίκητος, κυρίαρχος!

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού πανηγυρίζει μία ακόμη ευρωκούπα κατακτώντας για δεύτερη σερί χρονιά το Σούπερ Καπ Ευρώπης επικρατώντας στον ελληνικό «εμφύλιο» του Εθνικού με 11-4 στο κατάμεστο Παπαστράτειο!

Αυτός είναι ο έβδομος ευρωπαϊκός τίτλος του παντοδύναμου Ολυμπιακού στο πόλο γυναικών, με τα ασταμάτητα κορίτσια του Τσίριτς να συνεχίζουν την παράδοση που οι ίδιες έχτισαν τα προηγούμενα χρόνια, σε μία ερυθρόλευκη κυριαρχία δίχως προηγούμενο!

Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά, όταν πήρε το προβάδισμα μετά την καλή αρχή του Εθνικού, που πάλεψε γενναία αλλά στο τέλος υπέκυψε μπροστά στην μεγαλύτερη εμπειρία και το ευρωπαϊκό μεγαλείο των Πειραιωτών.

Κορυφαίες για την αρμάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς η Βάσω Πλευρίτου με τρία γκολ και η Κρίστμας με δύο, για αυτό που ήταν το τρίτο Super Cup της ιστορίας του συγκεκριμένου τμήματος του Ολυμπιακού. Ακριβώς όσα έχουν παιχτεί από τη στιγμή της δημιουργίας της συγκεκριμένης διοργάνωσης! Οι κούπες είναι πλέον η αγαπημένη συνήθεια αυτής της ομάδας…

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 2-1, 4-1.

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα, Λασκαρίδου, Κοντονή, Κατσίμπρη, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Κανετίδου 2, Ιόλη Μπενέκου, Άντριους, Μπεκρή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς