17.6 C
Athens

Ο Μάικ Τζέιμς τα «έχωσε» στην Άλμπα Βερολίνου για τον τρόπο παιχνιδιού της με ατάκα… φωτιά

Έξαλλος με την Άλμπα Βερολίνου για το στιλ παιχνιδιού που εφάρμοσε κόντρα στη Μονακό ήταν ο Μάικ Τζέιμς, με τον Αμερικανό άσο των Μονεγάσκων να ξεσπά μέσω Twitter κατά της γερμανικής ομάδας αρχίζοντας τα… γαλλικά.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς ήταν αγανακτισμένος για την box-and-1 άμυνα που έπαιξαν οι Γερμανοί πάνω του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν τα αρ#@#ια να παίξουν κανονική άμυνα.

Πάντως η τακτική των Γερμανών λίγο έλειψε να αποδώσει, καθώς αν δεν ήταν ο Οκόμπο και το καθοριστικό τρίποντό του, τότε η Άλμπα θα μπορούσε να φύγει μέχρι και με τη νίκη από το Μόντε Κάρλο.

Με buzzer beater τρίποντο του Οκόμπο, η Μονακό γλίτωσε τις περιπέτειες κόντρα στην Άλμπα (vid)

Αρχικά ο Τζέιμς έγραψε: «Εντάξει, έχει περάσει μία ημέρα και το παιχνίδι τελείωσε… Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι το να παίζεις άμυνα box-and-1 για 40 λεπτά στο επαγγελματικό μπάσκετ είναι γελοίο;».

Βλέποντας αυτό, ένας λογαριασμός στο twitter απάντησε ότι «εξαρτάται Μάικ. Προφανώς είναι εκνευριστικό να παίζεις κόντρα σε τέτοια άμυνα, αλλά το ρυθμός του αγώνα και οι αριθμοί λένε κάτι διαφορετικό. Και οι δύο ομάδες σημείωσαν περισσότερους πόντους από τον μέσο όρο τους και ο ρυθμός ταίριαζε στην Μονακό. Τι αρνητικό βλέπεις».

Τότε ήταν που ήρθε και το ξέσπασμα του Τζέιμς, ο οποίος ανταπάντησε: «Είμαστε επαγγελματίες παίκτες. Να έχουν τα τα αρχ…α” να παίξεις κανονική άμυνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς