16.6 C
Athens

Βέλιτς: Για πρώτη φορά θα μιλήσω για τη διαιτησία, νομίζω έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, που δήλωσε μετά την αναμέτρηση με τον Άρη πως υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε τελικά ηττήθηκε από τον Άρη, με τον προπονητή της ομάδας να εκφράζει έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλιτς:

«Όταν δεν έχεις θετικό αποτέλεσμα δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος. Είναι αλήθεια ότι ελέγχαμε το παιχνίδι σε μεγάλο διάστημα και ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν το κάναμε για ένα 20πτο στο πρώτο μέρος αλλά βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε στο τέλος, όταν ισορροπήσαμε τα πράγματα. Για πρώτη φορά θα μιλήσω για τη διαιτησία, νομίζω ότι στη συνέχεια έπαιξε ρόλο κι αυτό ήταν κατανοητό για τον καθένα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χρειάζεται να έχεις παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο για να το καταλάβεις.

Έχει δώσει ένα έμμεσο φάουλ το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ήταν. Ο παίκτης μας δεν ήθελε να γυρίσει την μπάλα πίσω αλλά να διώξει την μπάλα. Έχει αλλάξει ο κανονισμός και δεν το ξέρω; Ήταν η φάση που άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού. Ο Άρης σκόραρε σε δύο ανύποπτες φάσεις και με τη βοήθεια της διαιτησίας σε αντίθεση με το δεύτερο γκολ όπου η εκτέλεση ήταν εκπληκτική».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς