12.5 C
Athens

Λίβερπουλ – Μίλαν 4-1: Τεσσάρα στο λαμπερό φιλικό του Ντουμπάι με καυτό Νούνιες (vid)

Το πολύ δυνατό φιλικό που έδωσαν Λίβερπουλ και Μίλαν στο Ντουμπάι βρήκε νικητές τους Κόκκινους με το εντυπωσιακό 4-1 που φανερώνει και την εικόνα της αναμέτρησης πριν την έναρξη της οποίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή.

Ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα λεπτά και βοήθησε το γρήγορο γκολ του Σαλάχ στο 5′ για να ανοίξουν κι άλλο οι χώροι. Ο Σαλεμάκερς ισοφάρισε στο 29′ με ένα πολύ ωραίο σουτ με φάλτσο, ενώ ο Τιάγκο στο 41′ με τρομερό σουτ πέτυχε το 2-1.

Από το 59′ και έπειτα, ο Γιούργκεν Κλοπ άλλαξε σταδιακά όλη του τη βασική ενδεκάδα, με τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο αντί του Ρόμπερτσον. Αντίθετα, ο Στέφανο Πιόλι διατήρησε τους τέσσερις από τους έντεκα παίκτες με τους οποίους ξεκίνησε το φιλικό και η ομάδα του δέχθηκε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος.

Ο Ντάργουιν Νούνιες σκόραρε και τις δύο φορές, αρχικά στο 82′ όταν από την κάθετη του Κλαρκ έφυγε τετ α τετ και πλάσαρε τον Μιράντε και στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Κέλεχερ (59′ Αντριάν), Μίλνερ (59′ Φράουεντορφ), Μάτιπ (66′ Φίλιπς), Γκόμεζ (83′ Κουανσά), Ρόμπερτσον (59′ Τσιμίκας), Έλιοτ (78′ Κλαρκ), Μπαΐτσετις (78′ Κόρνες), Τιάγκο (59′ Ν. Κεϊτά), Φιρμίνο (59′ Νούνιες), Τσάμπερλεϊν (59′ Καρβάλιο), Σαλάχ (83′ Ντόακ)

ΜΙΛΑΝ (Πιόλι): Μιράντε, Καλουλού, Τιάο, Γκάμπια (73′ Σίμιτς), Πομπέγκα (73′ Μποτζολάν), Κρούνιτς (46′ Βρανξ), Τονάλι (46′ Μπενασέρ), Σαλεμάκερς (73′ Μπακαγιόκο), Ρέμπιτς (56′ Ελ Χιλαλί), Αντλί, Λάζετιτς (85′ Μπακούνε)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς