17.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Επιστολή διαμαρτυρίας στο BCL με 30 επίμαχες φάσεις στο ματς με τη Μάλαγα, τέλος ο Σαρικόπουλος

Ως τη… FIBA έφτασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί επίσημα για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Μάλαγα. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ενημέρωσή του, στην επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε, φρόντισε να εντάξει και περίπου 30 επίμαχες φάσεις που αποτυπώνουν τους λόγους που έχει σοβαρά παράπονα.

Παράλληλα, οι Ασπρόμαυροι γνωστοποίησαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Ζήση Σαρικόπουλο καθώς και την απουσία του Νέιτ Ρένφρο από την τελευταία προπόνηση λόγω ίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«H ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco έστειλε σήμερα επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στο Basketball Champions League με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα της περασμένης Τρίτης με την Unicaja Malaga.

Η επιστολή συνοδεύεται από το βίντεο με τις –περίπου 30- επίμαχες φάσεις του αγώνα, που αποτυπώνουν τη δίκαιη διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ για την απαράδεκτη αντιμετώπιση που υπήρχε από τους διαιτητές.

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Dijon που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στη Γαλλία (20/12, 21:30). Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις (πρωί απόγευμα) στο PAOK Sports Arena.

Στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας δεν συμμετείχε ο Nate Renfro, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου με την επόμενη προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

Από σήμερα, δεν συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco ο Ζήσης Σαρικόπουλος, καθώς ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την συμμετοχή στη φετινή προσπάθεια της ομάδας και την υποδειγματική συμπεριφορά του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς