14.4 C
Athens

Κόλμαν: Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα στο πρώτο μέρος και να είναι άλλο το αποτέλεσμα

Στην καλή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κρις Κόλμαν, ο οποίος ανέφερε πως το καλό αυτό κομμάτι δεν το εκμεταλλεύτηκαν πετυχαίνοντας περισσότερα τέρματα οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό αν οι ποδοσφαιριστές του εκμεταλλευόταν το καλό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησαν.

Παράλληλα ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου μίλησε και για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο δεύτερο μέρος είχαμε ένα εικοσάλεπτο αδράνειας στο οποίο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και κατάφερε να βάλει τρία γκολ. Εμείς είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα από ένα γκολ και να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Για είκοσι λεπτά στο δεύτερο μέρος αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει ότι θέλει».

Για το αν στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ:

«Το πρώτο μέρος της σεζόν ήταν πολύ καλό για εμάς, δεν μας πτοεί το σημερινό αποτέλεσμα. Πριν τη διακοπή τα είχαμε πάει εξαιρετικά, ήταν καλό αυτό το ματς για εμάς, είμαι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά θα πάμε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ καλύτερα προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς