17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι ήρθε, σειρά παίρνουν ο Μαντσίνι και ένας φορ-έκπληξη για τη β’ ομάδα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη ενόψει Ιανουαρίου και... άνοιξε την όρεξη για τους επόμενους - Τα τωρινά δεδομένα για Μαντσίνι και μία δελεαστική επιλογή για την επίθεση με φόντο τη β' ομάδα

Ο Ροντινέι φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού και έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθε, αποθεώνοντας τους Ερυθρολεύκους για τα όσα έχουν πετύχει σε Ελλάδα και Ευρώπη λέγοντας το αυτονόητο: «ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας».

Ροντινέι: Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπακ ήρθε αποφασισμένος για αποδείξεις στην Ελλάδα, στην πρώτη του επαγγελματική δοκιμασία μακριά από την πατρίδα και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ στις προπονήσεις, καθώς δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα έχει από την πρώτη ημέρα του 2023 και μετά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, πάντως, δεν σταματούν εδώ το μεταγραφικό τους παζάρι ενόψει Γενάρη. Συνεχίζουν να ψάχνουν τις κατάλληλες επιλογές για θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης, με την επικρατέστερη τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι αυτή του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος περιμένει με τη βαλίτσα στο χέρι για να «πιάσει» Λιμάνι.

Και λέμε περιμένει, διότι πλέον είναι στην διακριτική ευχέρεια του Ολυμπιακού το μέλλον του στην Ελλάδα, με τους Ερυθρολεύκους να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Άρη ώστε να βρεθεί η κατάλληλη οικονομική «φόρμουλα» και ο Αργεντινός να ντυθεί άμεσα στα κιτρινόμαυρα. Παράλληλα, βέβαια, κάνουν και μία τελευταία… γύρα στην ευρωπαϊκή αγορά για άλλη περίπτωση εξτρέμ, δίχως πάντως να έχει προκύψει κάτι «χειροπιαστό».

Την ίδια στιγμή, προχωρημένη φαίνεται πως είναι η περίπτωση του 21χρονου Σουηδού φορ, Τζούλιαν Λάρσον, ο οποίος προέρχεται από την δεύτερη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ και προορίζεται αρχικά, επίσης για την β’ ομάδα του Ολυμπιακού, με τη συγκεκριμένη μεταγραφική έκπληξη να ανακοινώνεται πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς