16.6 C
Athens

Ροντινέι: Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Ροντινέι αποκάλυψε πως έχει παρακολουθήσει αγώνες του συλλόγου στο Champions League ενώ αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον Ραφίνια

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους πρωταθλητές και ανακοινώθηκε, δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη φορώντας τα Ερυθρόλευκα, ενώ αποκάλυψε πως έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν αγώνες της ομάδας στο Champions League.

Παράλληλα, μίλησε και για τη συνομιλία που είχε με τον καλό του φίλο Ραφίνια, που τον έκανε να πάρει ακόμη πιο εύκολα την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί το να παίξω στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό ήταν ένα όνειρο για εμένα. Είμαι 30 χρονών και ήξερα πως είναι η στιγμή να φύγω από τη Βραζιλία. Επομένως είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και γεμάτος με κίνητρο για να παίξω για αυτήν την ομάδα Θρύλος, τον Ολυμπιακό!

Όταν έμαθα για την ενδεχόμενη μεταγραφή στον Ολυμπιακό μίλησα με τον Ραφίνια που είναι φίλος και συμπαίκτης μου στη Φλαμένγκο. Εκείνος πέρασε από τον Ολυμπιακό, εκπροσώπησε την ομάδα και γνώρισε τον σύλλογο, έτσι όλα έγιναν πιο εύκολα για να βρεθώ εδώ.

Γνώριζα τον Ολυμπιακό, ο Ραφίνια έπαιξε σε αγώνες Champions League με τον Ολυμπιακό, ξέρω ότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Παρακολουθούσα τον Ολυμπιακό βλέποντας παιχνίδια και ιδιαίτερα Ευρωπαϊκά. Ήξερα επομένως πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι ευτυχισμένος που είμαι σήμερα εδώ και φοράω τη δοξασμένη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως γνωρίζουν όλοι στη Βραζιλία, είμαι ένας παίκτης που παίζει δυνατά και μπορώ να πω πως αυτό είναι από τα δυνατά μου σημεία και το κύριο χαρακτηριστικό μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την αγάπη που εισέπραξα στο social media από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και να πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι γεμάτος με κίνητρο γιατί από την πρώτη στιγμή με στηρίζουν και ήρθα εδώ για να κάνουμε μια μεγάλη χρονιά, να κατακτήσουμε τους στόχους μας, που είναι οι τίτλοι, ώστε όλοι μαζί να είμαστε χαρούμενοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς