15 C
Athens

Ολυμπιακός: Η σπουδαία κίνηση Λαρεντζάκη μπροστά στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που λίγοι πρόσεξαν (vid)

Την ώρα που το κλίμα στην Πυλαία ήταν τεταμένο ο ειρηνοποιός Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν «μάσησε» και πήγε μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά η αντίδραση αυτών ήταν η αναμενόμενη

Ο Ολυμπιακός έκανε προπόνηση στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ και έφυγε με ένα ακόμη «διπλό» στη φετινή Basket League συνεχίζοντας εντυπωσιακά την αήττητη πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μία έδρα που πολλοί θα δυσκολευτούν και που γέμισε με τόσο κόσμο και τόσα λέιζερ για πρώτη φορά φέτος ελέω της εμπορικότητας των Ερυθρολεύκων.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο ματς με τον Δικέφαλο που εξελίχθηκε σε… περίπατο στη Θεσσαλονίκη, που πήγε κάπως να «χαλάσει» όταν ο Πάπας είχε μία έντονη αψιμαχία με τον Τσιακμά, κάτι που προκάλεσε την αποβολή του 2:12 πριν το φινάλε.

Σε εκείνο το διάστημα, κι ενώ το ματς είχε κριθεί, στην… εξίσωση του καυγά μπήκε και ο κόσμος των Ασπρόμαυρων που αποδοκίμαζε έντονα τους παίκτες των Πειραιωτών πετώντας μέχρι και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτός που, για άλλη μία φορά, ξεχώρισε για το ήθος του ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος δεν δίστασε να πάει προς το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου για να τους ζητήσει ευγενικά να ηρεμίσουν κάνοντας κινήσεις με τα χέρια του.

Βέβαια, αποδοκιμάστηκε κι αυτός έντονα, μέχρι τελικά το επεισόδιο να λήξει οριστικά και ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από την κατάμεστη Πυλαία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς